Kebonsari, Madiun

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Kebon Sari, Madiun)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kebon Sari
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Madiun
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
14 kelurahan

Kebon Sari kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Madiun, Jawa Timur, Indonesia.

Cithakan:Kabupaten Madiun