Jatibarang lor

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Sing arane " Jatibarang Lor " kue desa sing ana ning kecamatan Jatibarang Kabupaten Brebes. Wong jatibarange dewek ngarani jatibarang lor nganggo aran "Jalor"