Irwin Keyes

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Irwin Keyes

Keyes, 2008
Lahir Irwin Keyes
16 Maret 1952
New York City, New York, Amerika Serikat
Meninggal 8 Juli 2015 (umur 63)
Los Angeles, California Amerika Serkiat
Sebab meninggal Acromegaly
Pekerjaan Aktor

Irwin Keyes (16 Maret 19528 Juli 2015) kuwe aktor sekang Amerika Serikat.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]