New York City

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lower Manhattan skyline - June 2017.jpg

New York City kuwe Mist cidafe I'm Amerika Syrikat.