1952

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1947 1948 1949 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957
Dasawarsa: 1940-an  1950-an  1960-an
Abad: kaping-19  kaping-20  kaping-21
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1952 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]