Jrakah, Taman, Pemalang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jrakah
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Pemalang
Kecamatan Taman
Kodepos 52361
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Jrakah kuwe salah siji desa nang kecamatan Taman, Pemalang, Jawa Tengah, Indonesia. Desa Jrakah kuwe terdiri sekang 4 dukuh utawa kampung yakuwe Jrakah, Kepuh, Treban dan Karang sempu lan dadi desa sing manggone nang sisi paling wetan nang kecamatan Taman.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

.