Menyang kontèn

Taman, Taman, Pemalang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Taman
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Pemalang
Kecamatan Taman
Kodepos 52361
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Taman kuwe salah siji desa nang kecamatan Taman, Pemalang, Jawa Tengah, Indonesia.

Bates Wilayah[sunting | besut sumber]

Lor Asemdoyong
Kidul Banjardawa
Wetan Beji
Kulon Wanarejan