Damer, Maluku Tenggara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Damer
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Maluku
Kabupaten Maluku Tenggara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Damer kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Maluku Tenggara, Maluku, Indonesia.


Cithakan:Damer, Maluku Tenggara