Curug Cipendok

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Curug Cipendok
Curug Cipendok

Duwur 92 meter
Lokasi
Desa KarangTengah, Kec. Cilongok, Kab. Banyumas, Prop. Jawa Tengah
Peta
7°20′22″S, 109°08′04″E / 7.339398°S 109.134321°E / -7.339398; 109.134321
Facebook
facebook.com/cipendok
Twitter
@CurugCipendok

Curug Cipendok kuwe sawijining curug utawa grojogan sing enggone nang desa Karangtengah, kecamatan Cilongok, Kabupaten Banyumas.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.