Cithakan:Lair/doc

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Digunakna nang kaca-kaca kategori kelairan nang taun tertentu.

Cara nganggo[besut sumber]

Kanggo taun Masehi : {{lair|106}}

Lair 100-an
← 102 • 103 • 104 • 105 • 106 • 107 • 108 • 109 • 110 →
Deleng uga: Kelairan miturut taun: 106

Tokoh sing lair nang taun 106.



Kanggo taun Sedurung Masehi : {{lair|-106}}

Lair 100-an SM
← 110 SM • 109 SM • 108 SM • 107 SM • 106 SM • 105 SM • 104 SM • 103 SM • 102 SM →
Deleng uga: Kelairan miturut taun: 106 SM

Tokoh sing lair nang taun 106 SM.




Deleng uga[besut sumber]