Cithakan:Taun

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Taun: [[{{{taun-5}}}]] [[{{{taun-4}}}]] [[{{{taun-3}}}]] [[{{{taun-2}}}]] [[{{{taun-1}}}]] Taun [[{{{taun+1}}}]] [[{{{taun+2}}}]] [[{{{taun+3}}}]] [[{{{taun+4}}}]] [[{{{taun+5}}}]]
Dasawarsa: [[{{{dasawarsa-1}}}-an]]  [[{{{dasawarsa}}}-an]]  [[{{{dasawarsa+1}}}-an]]
Abad: [[Abad kaping-{{{abad-1}}}|kaping-{{{abad-1}}}]]  [[Abad kaping-{{{abad}}}|kaping-{{{abad}}}]]  [[Abad kaping-{{{abad+1}}}|kaping-{{{abad+1}}}]]
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan



Cithakan iki kanggo kaca taun Masehi. Tuladha kang ana ing ngisor iki kagunaake kanggo taun 1945

{{taun
| taun-5  = 1999
| taun-4  = 2000
| taun-3  = 2001
| taun-2  = 2002
| taun-1  = 2003
| taun+1  = 2005
| taun+2  = 2006
| taun+3  = 2007
| taun+4  = 2008
| taun+5  = 2009
| dasawarsa-1 = 1990
| dasawarsa   = 2000
| dasawarsa+1 = 2010
| abad-1   = 20
| abad     = 21
| abad+1   = 22
}}