Cithakan:Taunkat

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Cara nganggo[besut sumber]

Kanggo taun Masehi : {{taunkat|199}}


Kanggo taun Sedurung Masehi {{taunkat|-199}}


Cithakan:Deleng uga/Taun