Cithakan:Pati

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
[sunting] [busak tembolok] Dokumentasi cithakan

Digunakna nang kaca-kaca kategori kasédan nang taun tertentu.

Cara nganggo

Kanggo taun Masehi : {{pati|106}}

← 102 • 103 • 104 • 105 • 106 • 107 • 108 • 109 • 110 →

Tokoh sing seda taun 106.



Kanggo taun Sedurung Masehi : {{pati|-106}}

← 110 SM • 109 SM • 108 SM • 107 SM • 106 SM • 105 SM • 104 SM • 103 SM • 102 SM →

Tokoh sing seda taun 106 SM.




Deleng uga