Cithakan:Country data Palestina

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Palestina kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Palestine.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Palestine Jeneng artikel utama (Palestine)
shortname alias Palestine (opsional) jeneng cindhek, singkatan, jeneng sejen (misale Republik Irlandia->Irlandia)
flag alias Flag of Palestine.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Palestine.svg, tampak tengen duwur)


Conto cara nganggo

  • {{flag|Palestine}} Palestine
  • {{flagicon|Palestine}}Bendera Palestine
  • {{flagcountry|Palestine}} Palestine


Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: