Cithakan:Country data Italia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Cithakan:Country data ITA)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Italia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Italy.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Italia Jeneng artikel utama (Italia)
flag alias Flag of Italy.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of Italy.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
1861Flag of Italy (1861–1946).svgFlag of Italy (1861-1946).svg
2003Flag of Italy (2003–2006).svgFlag of Italy (2003-2006).svg
civilCivil Ensign of Italy.svgCivil Ensign of Italy.svg
navalNaval Ensign of Italy.svgNaval Ensign of Italy.svg

Lambang militer

Cithakan kiye uga nyakup varian bendera angkatan laut sing teyeng digunakna nganggo {{Angkatan laut}}:

  • {{angkatan laut|Italia}} Marina Militare
  • {{flagicon|Italia|naval}}Bendera Italia

Alias pengalihan

Cithakan kiye uga teyeng digunakna nganggo salah siji alias pengalihan nang ngisor kiye:

Jeneng aliasHasil nganggo {{flag|alias}}Hasil nganggo {{flagcountry|alias}}
ITA (deleng) ITA Italia

Conto cara nganggo

  • {{flag|Italia}} Italia
  • {{flagicon|Italia}}Bendera Italia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Italia|1861}} Italia
  • {{flagicon|Italia|1861}}Bendera Italia

Nggunakna alias pengalihan

  • {{flagicon|ITA}}Bendera Italia
  • {{flagcountry|ITA}} Italia
  • {{flag|ITA}} ITA

Cithakan terkait

Deleng uga Cithakan country_data terkait liyane neng ngisor kiye: