Cithakan:Country data Banten

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Banten kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of Banten.png

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Banten Jeneng artikel utama (Banten)
flag alias Flag of Banten.png Jeneng gambar (Gambar:Flag of Banten.png, tampak tengen duwur)


Conto cara nganggo

  • {{flag|Banten}} Banten
  • {{flagicon|Banten}}Bendera Banten