Cithakan:Country data Abkhazia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dokumentasi cithakan

Cithakan:Country data Abkhazia kuwe wadah data internal sing ora dimaksudkna kanggo ditransklusikna secara langsung. Cithakan iki digunakna secara ora langsung nang Cithakan-Cithakan kaya flag, flagicon, lan liya-liyane.


Flag of the Republic of Abkhazia.svg

Parameter standar

Jeneng parameterNilaiMakna
alias Abkhazia Jeneng artikel utama (Abkhazia)
flag alias Flag of the Republic of Abkhazia.svg Jeneng gambar (Gambar:Flag of the Republic of Abkhazia.svg, tampak tengen duwur)

Varian bendera

LabelGambar bendera (40px)Jeneng gambar
SSRFlag of the SSR Abkhazia.svgFlag of Abkhazian SSR.svg
ASSRFlag of the Abkhaz ASSR.svgFlag of Abkhazian ASSR.svg


Conto cara nganggo

  • {{flag|Abkhazia}} Abkhazia
  • {{flagicon|Abkhazia}}Bendera Abkhazia

Nggunakna varian bendera

  • {{flag|Abkhazia|SSR}} Abkhazia
  • {{flagicon|Abkhazia|SSR}}Bendera Abkhazia