Brontosaurus

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search
Brontosaurus
Apatosaurus33.jpg
Brontosaurus
Klasifikasi Ilmiah
Regnum: Animalia/Sato Kewan
Filum: Chordata
Kelas: Archosauria
Ordo: Saurischia
Genus: Apatosaurus

Prakata[sunting | besut sumber]

Brontosaurus kuwe dinosaurus sing termasuk duwe ukuran gede. Tengkorak dinosaurus kiye mandan dawa ning isi otake cilik, ciri khas liyane: gulune dawa uga buntute. Kewan kiye kewan hebivora.

Ukuran[sunting | besut sumber]

Masa Urip[sunting | besut sumber]

Penemuan Fosil[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Dinosaurus