Klasifikasi Ilmiah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Klasifikasi ilmiah kuwe cara sing dienggo ahli biologi kanggo ngelompokaken kewan karo tanduran miturut sistem klasifikasi sing dirintis Carolus Linnaeus. Dhasar-dhasar pengelompokan yakuwe miturut sifat fisik, sing dikelompokaken kuwe ora mung jenis-jenis sing esih urip nang jaman siki ning uga sing wis punah.

Teknik pengelompokan kiye wis paten kanggo njaga konsistensi.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.