Bhimrao Ramji Ambedkar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bhimrao Ramji Ambedkar

Bhimrao Ramji Ambedkar (Marathi: भीमराव रामजी आंबेडकर) (lair 14 April 1891 – seda 6 Desember 1956 dong umure 65 taun) utawa sing luwih dikenal minangka karo Babasaheb, yakuwe seorang nasionalis lan politikus kadi India.