Basa Marathi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Marathi (Aksara Devanagari:मराठी) yakuwe basa resmi negara bagian Maharashtra, India.