Belitang, Oku Timur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Belitang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Selatan
Kabupaten Oku Timur
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 17 desa
- kelurahan

Belitang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Oku Timur, Sumatera Selatan, Indonesia.


Cithakan:Belitang, Oku Timur Cithakan:Kabupaten Oku Timur