Babagan Lanang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Sawah | Seni | Dopokan | Seksologi | Kanuragan | Hobi

Donya Lanang kuwe donya sing paling ngarep sakwising Gusti Allah. Donya sing merlokna tanggungjawab lan wong-wong sing bisa muterna donya. Donya Lanang uga perlu seni sing bisa nyeimbangna kuwe mau kabeh


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


Bali nang: Kaca Utama