Seksologi Lanang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Seksologi asale sekang basa Latin Seks (alat kelamin) karo Logos (Ilmu). Dadi ringkase Seksologi artine ilmu sing mbahas kabeh bab alat kelamin. Nyangkut keadaan sekang njaba, njero, salurane, hormon-hormon sing ngaruhi, kelainan, lan liya-liyane.


pranala jaba[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

Bali nang: Babagan Lanang