Alun-Alun Puwokerto

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Alun-Alun Purwokerto dadi salah siji enggon plesiran nang kota Purwokerto. Alun-alun kiye rame saben sore ngantek bengi utamane angger dina Minggu utawa malem Minggu, akeh wong sing leha-leha nang kene, ana juga sing nggawa keluargane bareng, nggelar klasa, nggawa panganan sekang omah.

Alun-alun Purwokerto kiye anane pas nang sisi kidul Kabupaten, nang sisi kulone ana Masjid Agung Purwokerto.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Kabupaten Banyumas ; Panganan lan Plesiran Banyumas : Purwokerto