Vihara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Vihara utawa Wihara kuwe omah ibadah umat Budha. Nang pulo Jawa, Vihara kiye biasa uga diarani Kelenteng. Jane Kelenteng kiye aran kuil suku Tionghoa.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.