Kelenteng

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kelenteng

Kelenteng utawa Klenteng kuwe aran umah ibadah penganut agama Kong Hu Cu.