Universitas Wijayakusuma Purwokerto

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Universitas Wijayakusuma
Unwiku-purwokerto.jpg
Diadegna 1980
Jenis Perguruan Tinggi Swasta
Rektor H. Kaboel Suwardi, S.H., M.M.
Lokasi Kota Purwokerto, Jawa Tengah
Situs web http://www.unwiku.ac.id/

Universitas Wijayakusuma atawa disingkat dadi Unwiku kuwe salah siji perguruan tinggi swasta sing ana nang wilayah Kota Purwokerto, Kabupaten Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia. Ngadegé Unwiku kuwe wujud sekang cita-cita Yayasan Wijayakusuma yakuwe kepengin berperan secara aktif nglaksanakna pembangunan nasional kaya sing tercantum nang akta pendirian yayasan nomor : 29 tanggal 07 Juni 1980 lan disahna nang Pengadilan Negeri Purwokerto nomor : 62/1980/AKTA tanggal 19 Agustus 1980.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]