Trojany

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Trojany ialah salah siji kota cilik nang sisi tenggara Polandia.

Data Liyane[sunting | besut sumber]

  • Penduduk: 490 jiwa (taun 2014)
Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.