Tradisi/Adat Istiadat Umum

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Tradisi / Adat Istiadat yakuwe kebiasaan sing wis ngelembaga utawa dadi norma sing dijunjung dening kelompok masyarakat.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.