Suluh & Semprong

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

Suluh utawa (basa Indonesia: kayu bakar) kuwe biasa dijukut sekang ranting wit-wit nang pekarangan. Angger genine wis murub lantes didamu nganggo semprong.



bali nang:

Pawon