Suluh & Semprong

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Suluh utawa (basa Indonesia: kayu bakar) kuwe biasa dijukut sekang ranting wit-wit nang pekarangan. Angger genine wis murub lantes didamu nganggo semprong.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


bali nang:

Pawon