Serulingmas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prakata[sunting | besut sumber]

Logo Serulingmas

Serulingmas kuwe singkatan sekang Seruan Eling-Eling Maring Banyumasan. Paguyuban kiye siki dipimpin Kuntoro Mangkusubroto.

Sejarah[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Paguyuban Banyumasan