Sekarmas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Seneng Karo Acara Radio Banyumasan disingkat Sekarmas ialah Paguyuban Banyumasan sing nduwe unit-unit Paguyuban sing akeh nang Jabodetabek. Radio-Radio Swasta Nasional Siaran Banyumasan nang wilayah Jabodetabek pancen akeh lan terus bertambah. Penggemare juga akeh malah ana sing sekang luar wilayah Banyumasan. Pendengar-pendengar setia Radio-Radio Swasta Nasional Siaran Banyumasan kiye sing mendirikan paguyuban Sekarmas.


Unit-Unit Sekarmas[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Paguyuban Banyumasan