Sega ponggol

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Sega Ponggol kuwe sega bungkus. Bungkusane nganggo godong gedhang.

Deleng Uga[sunting | besut sumber]