Sanjaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Sanjaya ialah putra Raja Bratasena, ning ana juga sing nyebut Sanjaya ialah putra Sannaha (sedulur wadon Bratasena).


mBalik ming:

Kerajaan Galuh