Sanjaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sanjaya ialah putra Raja Bratasena, ning ana juga sing nyebut Sanjaya ialah putra Sannaha (sedulur wadon Bratasena).

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.



mBalik ming:

Kerajaan Galuh