SMP Nurul Ambiya Mandiraja

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

SMP Nurul Ambiya Mandiraja Yakuwe salah siji sekolah smp swasta nang kota mandiraja.