Rudno

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Rudno ialah salah siji kota cilik nang sisi tenggara Polandia.

Data Liyane[sunting | besut sumber]

  • Luas kota: 5,3 km²
  • Penduduk: 745 jiwa (taun 2009)
Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

Link titleJLHDEDEEWH