Rudawa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Rudawa ialah salah siji kota cilik nang sisi tenggara Polandia.

Data Liyane[sunting | besut sumber]

  • Luas kota: 6,3 km²
  • Penduduk: 1700 jiwa (taun 2009)

Link titleJLHDEDEEWH