Rudawa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Rudawa ialah salah siji kota cilik nang sisi tenggara Polandia.

Data Liyane[sunting | besut sumber]

  • Luas kota: 6,3 km²
  • Penduduk: 1700 jiwa (taun 2009)
Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

Link titleJLHDEDEEWH