Politeknik Pratama

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Politeknik Pratama
Logo poltek pratama.png
Diadegna 2000
Jenis Perguruan Tinggi Swasta
Rektor Triani Arofah M.Si
Lokasi Purwokerto, Jawa Tengah
Situs web http://www.pratama.ac.id

Politeknik Pratama kuwe salah siji perguruan tinggi swasta sing ana nang Purwokerto, Jawa Tengah, Indonesia. Politeknik Pratama didegna nang Yayasan Indo Komputer tanggal 17 Januari 2000.

Program Studi[sunting | besut sumber]