Planet cilik

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Planet cilik utawa planet kerdil/katai kuwe anane nang Sabuk Kuiper.


mBalik ming: Astronomi ; Benda astronomi