Parembugan Naraguna:Arira

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Welcome[besut sumber]

Anggota Arira, Mangga Manjing nang Wikipédia Basa Banyumasan!

Nang ngisor ana pranala-pranala (link) kanggo mbantu Anggota Wikipedia sing esih anyar:

Angger Rika wis rampung nulis pesen nang kaca dhiskusi kiye, mangga ngetik ~~~~ (tandha gelombang kaping papat). Muga-muga Rika seneng nang Wikipédia Basa Banyumasan kiye. Klilan!

You don't speak Basa Banyumasan?
, Slamet Serayu 08:32, 22 May 2006 (UTC)

Kesuwun Mas Slamet,

Inyong seneng banget wis ana sing nyambut. Mas Slamet dalemipun pundhi nggih mas? Terus terang nyong isih asing carane ngedit wikipedia iki. Lah moga-moga bae nang ngareping dina, nyong bisa nyumbang sethithik nggo perkembangan basa Banyumasan.

Aris

  • Kang Aris, aja ragu aja wedhi kleru, gari diketik baen sing yakin manteb, mengko inyong utawa pengurus liyane mesthi melu ngewangi utawa ndandani. Inyong agi nyawah nang Jkt, anak bojo ya nang Jkt uga, mangga dilanjut. Slamet Serayu 00:50, 24 May 2006 (UTC)

Gambar[besut sumber]

Mas, aku terjemahna artikel bab Londok. Tapi ora bisa nglebokna gambare, priwe carane si?Arira 19:20, 30 May 2006 (UTC)

  • Syukur banget kayane Rika bakal dadi kontributor aktif nang map-bms. Kaya kiye Kang (Rika lanang mbok?), Bar log in terus klik Special Page nang toolbox kiri ngisor terus nang kana ada daftar, Rika klik baen Upload file, wis seteruse gampang banget. Angger esih urung genah aja sungkan takon maning ya terus aja klalen ngisi identitas Rika nang User Page Rika nang kene User:Arira kuwe wernane esih abang mbokan?, Slamet Serayu 01:04, 31 May 2006 (UTC). Tambahan, angger file gambar gampange sing nganggo ext. JPG utawa JPEG. Gambar sing Rika maksud kudu di upload ndisit sebab nyong urung nemu gambar sing Rika maksud, Slamet Serayu 01:29, 31 May 2006 (UTC)

Suwun banget Rika wis ngisi User Page, kuwe ben anggota liyane mandan paham. Biologi?, mas Aris, kuwe ganu cita-citaku uga ning ora kesampeyan. Kapan-kapan angger nyong bali Praketa trus mampir nang nggone Rika olih mbokan? Slamet Serayu 01:55, 16 June 2006 (UTC)

  • Nek arep maring nggon inyong oleh bae. Email bae ndisit ben tak sediakna salak. Ngomong-ngomong nyong isih kangelan upload gambar. Pesen sing ditanggap "." is not recomended file format. Kenang apa ya mas?
  • Tek coba terus akhire gambare Londok wis bisa muncul. Mung sing isih bingung priwe carane nggawe template (citakan?) nggo taksobox. Nyong nyonto sing nang en.wikipedia.org/wiki/Long_pepper ka durung sukses ya? Ana saran mas.

Angger file format not recomended kayane extension-ne mas, soal taksobox jajal nyong tek priksa disit ya, Slamet Serayu 01:36, 19 June 2006 (UTC)61.94.152.172 14:42, 24 June 2006 (UTC)61.94.152.172 14:43, 24 June 2006 (UTC)

Taxobox[besut sumber]

Perkara Taxobox nyong nyerah Kang ning nyong arep takon ming pengurus liya, Slamet Serayu 01:50, 19 June 2006 (UTC)

  • Mas endi? Jarene arep mbantu perkara taxobox?

Ngapura mas, jane wis bola-bali tek jajal ning tetep gagal baen, kiye link petunjuke [[1]] (basa Inggeris) dadi nyong mandan kepunthal-punthal, Slamet Serayu 00:26, 26 June 2006 (UTC)

Nyong mumet temenan mas, Slamet Serayu 01:05, 26 June 2006 (UTC)

Wis dadi mas ning urung sempurna, jajal deleng nang londok. Angger ana sing salah istilah biologine tulung didandani ya, Rika sing ahline. Slamet Serayu 04:06, 26 June 2006 (UTC)

Kerajaan (Indonesia) = Kratonan (Jawa) = Regnum ya mas, Slamet Serayu 07:48, 26 June 2006 (UTC)

Jeneng 'Kratonan' kuwe usulan mas. Soale nek nganggo 'Kerajaan' kesan banyumase ora nana. Uga ndl utawa nang dhuwur laut nggo nggantekna id:dpl utawa di atas permukaan laut. Perkara taxobox mengko tak pelajari maning, terutama sekang edisi Inggrise. Kesuwun ya .. kanthi keponthal-ponthal. Arira


Lintas[besut sumber]

Suwe wis ora ngedit wikipedia dadi mandhan puyeng. Nyong nyoba nganggo password lan jeneng nggo mbukak wiki-indonesia lan wikispecies. Tapi ora dadi. Apa mesti ndaftar mening? Kenapa ora digawe lintas bae dadi wong siji bisa nggawe pirang pirang proyek nang wiki.

Kepindho, halaman kaca utama map-bms.wikipedia.org dadi ala menurute inyong. Bener apa ora sih? Lewih apik angger nyonto halaman utama internasional (English) utawa sing basa Indonesia (id.wikipedia.org)

  • Suwe temen Rika ora methugul, maring endi baen jane? Kiye kang, pancen kudu mlebu siji-siji soale masing-masing kuwe otonom, terus perkara tampilan mengko kapan-kapan tek obah, sabar baen. Nyong siki agi ngewangi nang wikipedhia basa Jawa, melasi artikele kurang banget, ning inyong tetep nggarap map-bms: Slamet Serayu 08:51, 26 January 2007 (UTC)