Kategori:Files with no license

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

These files have no license. All files need a license. If no license is added the files have to be deleted.

Click this link to see who uploaded the files. All users have been informed and asked to add a license.

Media nang kategori "Files with no license"

Kategori kiye duwe 111 kaca-kaca, sekang total 111.