Parembugan:Waluyorejo, Puring, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kulo asli waluh tepate dusun Luang Kandang, umur kulo 22. Saniki kulo seg teng Brunei seg nyambut damel. Kulo sampun kangen banget kalih desa ne kulo. Kulo nyambut damel teng mriki kangge nyukupi masa depane kulo. Salam mawon kanggo tiyang toyang Waluh lan kanggo tiyang tiyang Puring umume. Kulo Ary Joeker