Parembugan:Padangsari, Majenang, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

esuk tak lanjutna ya para sedulur ceritane....

Kesuwun kontribusine kang, luwih apik rika nggawe akun. Naval Scene 10:03, 16 Juni 2011 (UTC)