Parembugan:Margadana, Tegal

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Assalamu'alaikum njaluk maafe kabeh yach. nyong kepengin ngisi kolom kecamatan margadana. kecamatan margadana iku kecamatan sing berbatasan langsung karo brebes. tepate neng kaligangsa.makane kaligansa dibagi loro ana kaligangsa wetan melu tegal ana kaligangsa kulon melu brebes. kecamatan margadana ana 6 desa/kelurahan yaiku, 1. Desa Margadana lha iki sing nggo jeneng kecamatan 2. Desa kalinyamat kulon yen iki desaku sing ora kepalang indahnya, jeneng liyane BLEDHO 3. Desa sumurpanggang bekas kecamatan mbiyen. tempate terminal bus kota tegal 4. Desa cabawan 5. Desa Krandon 6. Desa Kaligangsa 7. Desa Pesurungan

ya sementara kiye ndisit mengko nek ana waktu tak tambahi maning ya.

sing nulis iki asli tegal ngrantau neng solo

--Adi cahbledho 06:13, 10 January 2008 (UTC)

jenenge adi cahBLEDHO asli