Parembugan:Kabupaten Sukoharjo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

== Sukoharjo Tèks iki ora bakal diformatTercinta =='''Tèks iki bakal dicithak kandel

[wonk sukoharjo kuwi kondange wonk pinter- pinter no ngedi papan ra ono sing bisa ngapusi <math>Lebokna rumus ing kéné</matJudhul pranalah>]Judhul pranala