Parembugan:Kabupaten Kudus

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kabupaten Kudus kuwi sejatine ora patiyo ombo yen dibandingake karo kabupaten kiwa tengene, Yen panjenengan arep menyang kutha kecamatan sangka ibu kutha kudus kira-kira namung rolas kila meter. Iku sing paling adoh. Yen menyang Makam sunan Muria namung kira-2 walulas kila meter.