Parembugan:Kabupaten Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

aku triyono sking tumiyang pekuncen, SEdulur kabehhh senremen angon nuntut ilmu kula saiki mung bisa dedonga moga22 anak cucu kula poda waras pada pinter inget deneng pelawan seng wes merdekaaken banyu mas...................