Parembugan:Grenggeng, Karanganyar, Kebumen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

aku lahir nang Jrabang,desa Grengggeng 13 Mei 1982.Anak ke loro posangan Pak Suradi karo Bu Sumirat.Sekolah SD nang Kemit,SDN1 Grenggeng,lulus taun 1994.SMP ne nang SMPN4 Gombong,lulus taun 1997,terus nerusna nang SMKN1 Gombong lulus taun 2000.Bar kuwe merantau meng Jakarta,kerja dadi kuli pabrik nang Pt.Yamaha Indonesia tekan siki.