Parembugan:Bumiayu, Brebes

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Artikel kiye kudu dipertimbangke kanggo dibusak, senajan wis ana artikel Kecamatan Bumiayu sing digawe sedurunge (1 Agustus 2006 03.11‎ UTC) karo Mas Slamet Serayu. Ben bisa kanggo pindahan sekang kaca artikel sing luwih lawas kiye. Kesuwun, Naval Scene (bicara) 19 Juli 2012 05.47 (UTC)[wangsuli]